INFO

Signature Bmx on vuonna 2006 perustettu, bmx-pyöräilyyn erikoistunut, suomalainen kauppa.

Kokemusta bmx-pyöristä on vuodesta 1984 lähtien. Nykyisin nuoremmat harrastajat ja vakioasiakkaat pitävät huolen, että vanhempikin kauppias pysyy jossain määrin kartalla uusimmista villityksistä.

Mikäli jotain ei ole varastossa, se useimmiten saadaan tilattua. Kannattaa siis kysyä.

On, mikäli nettisivulla niin lukee. Vaikka tietysti virheitäkin sattuu ja joskus (harvoin) saldo ei olekaan ajantasalla.

Varastotuotteet postitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai on noudettavissa Signature Bmx:n noutopisteestä seuraavana aukiolopäivänä. Joissain tuotteissa toimitus hieman pidempi, n. 5-9 arkipäivää, mutta silloin asiasta on maininta tuotesivulla.

Noutopisteessä/myymälässä on esillä vain rajallinen valikoima.

 

Signature Bmx:n tilausten noutopiste:

Pyöräkioski / Signature Bmx
Maakotkantie 12
01450 VANTAA

Aukioloajat kohdasta -> Yhteystiedot.

Valmistajilta poimittuja (noin) suosituksia ajajan pituudeksi:

12″: 70cm-100cm
14″: 85cm-110cm
16″: 95cm-125cm
18″: 122cm-149cm
Lasten malleissa pienempi on parempi temppuiluun ja isompi yleiseen ajeluun.

20″: Kuljettajan minimipituus on noin 140cm, jotta pyörä on jollain tavalla ajettavissa. Toki ihan kiskalle ajelut onnistuu jo vähän lyhyemmältäkin, etenkin jos pyörä on pienellä rungolla ja ohjaustangolla.

20″ on niin sanottu normaali bmx täysikasvuisille (tai melkein). Runkokoko ihan oman mieltymyksen mukaan. Ajajan pituus ei ole suoraan verrannollinen rungon ym. kokoon. Pienetkin erot rungon, etuhaarukan ja ohjaustangon mitoissa ja geometriassa voi vaikuttaa pyörän käytökseen paljonkin. Aloittelija tuskin kuitenkaan huomaa juuri mitään jos pyörä on jotakuinkin nykyaikainen ja laadukas.
Yleisimpiä kokoja: runko 20.5″-21″ (usein 12.8″-13.5″ takahaarukalla), ohjaustangon korkeus 8.75″-9.5″.

22″, 24″, 26″, 29″: Osa tykkää, osa ei. Sopii monesti hyvin yleiseen kruisailuun ja vaikka pumptrackille. Esim 22″ tai 24″ on hyvä vaihtoehto myös jos on tottunut vaikka maastopyöriin ja kokee pienen bmx:n liian kiikkeräksi.

Halutessasi voit noutaa pyörän myymälästämme ajovalmiina. Mainitse siitä kuitenkin tilauksen kommenttikentässä. Saat sähköpostiin tai puhelimeen ilmoituksen kun pyörä on noudettavissa.

Postilla toimitettavat bmx-pyörät toimitamme osittain koottuna, laatikossa. Ostajalle kiinnitettäväksi jää eturengas, ohjaustanko, satula, polkimet ja mallista riippuen, jarrut.
Katso kokoamisohjeita: Videolinkki
Mikäli on epävarmuutta kokoamisen kanssa, suosittelemme kääntymään paikallisen pyörähuollon puoleen.

Emme vastaa asennusvirheiden takia aiheutuneista vaurioista.

Bmx-pyöriä pitää myös huoltaa, kuten mitä tahansa polkupyörää. Ensimmäisten ajokertojen jälkeen on yleensä kiristettävä pinnat ja käytävä läpi, ettei mikään pultti ole päässyt löystymään. Vaikka pyörät on tehty huomattavasti kestävämmiksi kuin tavallinen retkipyörä, ne myös joutuvat kovemmalle rasitukselle. Esimerkiksi poikittainen alastulo helpostikin vääntää vanteen vinoon.

Meillekin voi tuoda pyörän huoltoon. Myynti/nouto toimii pyörähuollon yhteydessä (pyorakioski.fi).

Valmistajien myöntämät takuut vaihtelevat merkeittäin ja tuotteista riippuen. Poikkeuksetta kaikki kattavat vain valmistus- ja materiaalivirheet, eikä asennusvirheistä tai laiminlyönneistä johtuvia vaurioita. Useimmilla merkeillä takuu ei koske muovi- tai kumiosia.

Käsittelemme kaikkien myymiemme tuotteiden takuuasiat, mutta lopullisen päätöksen tekee valmistaja.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan selvitys asiakaspalautuksesta.

Voit jättää palautettavien tuotteiden paketin postiin asiakaspalautuksena ilman postimaksua.
 Alennustuotteilla ja erikoistilauksena rakennetuilla pyörillä ja vanteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautettavasta summasta vähennetään Postin asiakaspalautuskulut 12€.

Näin palautat:

-Pakkaa tuote

-Laita mukaan vapaamuotoinen selvitys mitä palautetaan tai vaihdetaan, kuitti tai tilauksen numero ja IBAN-tilinumero rahojen palautusta varten.
-Vie paketti Postin toimipisteeseen.

-Pyydä postista palautuskuitti/seurantakoodi ja SÄILYTÄ SE! Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

Yhteystiedot palautusta varten:
Postin sopimustunnus: 673694
Signature Bmx

Maakotkantie 12

01450 Vantaa